Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

PUNT D'INFORMACIÓ - QUIOSC DIGITAL MULTIMÈDIA - TÒTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI

Punt d'Informació Multimèdia :: Quiosc Digital :: Totem informatiu :: Digital Signage

PUNT D'INFORMACIÓ - QUIOSC DIGITAL MULTIMÈDIA - TÒTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI :: Distribuïm punts d'informació, aparador tàctil, quiosc tàctil, punts d'informació multimèdia, quiosc multimèdia, quiosc digital, quioscos multimèdia, tòtem informatiu, tòtem multimèdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

El seu distribuïdor de PUNT D'INFORMACIÓ i TÒTEM

Distribuïm punts d'informació, aparador tàctil, quiosc tàctil, punts d'informació multimèdia, quiosc multimèdia, quiosc digital, quioscos multimèdia, tòtem informatiu, tòtem multimèdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

PuntoDeInformacion.net

Puntdinformacio.net és un portal on trobarà la solució a tot tipus de sistemes de Punts d'Informació:
  • Punts d'informació per a interiors (indoor)
  • Punts d'informació per a exteriors (outdoor)
  • Digital Signage
  • Sistemes antivandàlics
  • Teclats inesborrables amb IP65

ELS MÉS VISTOS:

ART-G 32\'\' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU: Presència: El model Sèrie G és l\'opció deluxe per oferir qualsevol tipus de servei cridant l\'atenció de l\'usuari pel seu gran format i l\'impressionant arquitectura provocant en l\'usuari noves experiències en l\'ús. És ideal per a qualsevol tipus d\'aplicació serveis de publicitat, compres, turisme, cartelleria digital, etc.
ART-G 32\'\' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU


Presència: El model Sèrie G és l\'opció deluxe per oferir qualsevol tipus de servei cridant l\'atenció de l\'usuari pel seu gran format i l\'impressionant arquitectura provocant en l\'usuari noves experiències en l\'ús. És ideal per a qualsevol tipus d\'aplicació serveis de publicitat, compres, turisme, cartelleria digital, etc.
ART-Qx Tòtem 42\'\', Tòtem 46\'\'. Ús Interior: Presència: El model Sèrie Qx de 42\'\' o de 46\'\' és l\'opció deluxe per oferir qualsevol tipus de servei cridant l\'atenció de l\'usuari pel seu gran format i l\'impressionant arquitectura provocant en l\'usuari noves experiències en l\'ús. És ideal per a qualsevol tipus d\'aplicació serveis de publicitat, compres, turisme, cartelleria digital, etc.
ART-Qx Tòtem 42\'\', Tòtem 46\'\'. Ús Interior


Presència: El model Sèrie Qx de 42\'\' o de 46\'\' és l\'opció deluxe per oferir qualsevol tipus de servei cridant l\'atenció de l\'usuari pel seu gran format i l\'impressionant arquitectura provocant en l\'usuari noves experiències en l\'ús. És ideal per a qualsevol tipus d\'aplicació serveis de publicitat, compres, turisme, cartelleria digital, etc.
Punt d'Informació exterior. TK-600 OUTDOOR: Punt d'Informació / tòtem informatiu. Quiosc Multimèdia TK-600 OUTDOOR La Sèrie consta de dos models, TK-637 i TK-639 l'única diferència està en la mida del monitor tàctil ELO que incorporen, 17'' o 19'' respectivament.
Punt d'Informació exterior. TK-600 OUTDOOR


Punt d'Informació / tòtem informatiu. Quiosc Multimèdia TK-600 OUTDOOR La Sèrie consta de dos models, TK-637 i TK-639 l'única diferència està en la mida del monitor tàctil ELO que incorporen, 17" o 19" respectivament.
ART-E Tòtem informatiu per a exteriors: Tot terreny: Tòtem exclusivament dissenyat per a entorns exteriors, perfectament capacitat per suportar les més adverses condicions climatològiques i garantir un perfecte funcionament, amb un disseny innovador i l\'última tecnologia.
ART-E Tòtem informatiu per a exteriors


Tot terreny: Tòtem exclusivament dissenyat per a entorns exteriors, perfectament capacitat per suportar les més adverses condicions climatològiques i garantir un perfecte funcionament, amb un disseny innovador i l\'última tecnologia.
ART-F. PUNT D\'INFORMACIÓ PER INTERIOR: Presentació: El model Sèrie F és l\'opció sense límits, disseny i espai es combinen de forma elegant per poder incorporar qualsevol tipus de component, configurable en funció de les necessitats del client. Tot té perfecte acoblament per a un terminal especialment pensat per a solucions que requereixen tota mena de serveis i sempre sota un mida reduïda i un disseny innovador.
ART-F. PUNT D\'INFORMACIÓ PER INTERIOR


Presentació: El model Sèrie F és l\'opció sense límits, disseny i espai es combinen de forma elegant per poder incorporar qualsevol tipus de component, configurable en funció de les necessitats del client. Tot té perfecte acoblament per a un terminal especialment pensat per a solucions que requereixen tota mena de serveis i sempre sota un mida reduïda i un disseny innovador.
ART-S. PUNT D\'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17\'\' O 19\'\': Disseny i tecnologia: Model sèrie S, un dels productes més demandats pels nostres clients per unes característiques que salten a la vista: Bellesa, esveltesa i Tecnologia. Aquest model és el més indicat per a clients que necessiten un model que els ofereixi funcionalitat a través de components electrònics d\'última generació i vulguin donar un toc de distinció a l\'entorn en què s\'ubiquen.
ART-S. PUNT D\'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17\'\' O 19\'\'


Disseny i tecnologia: Model sèrie S, un dels productes més demandats pels nostres clients per unes característiques que salten a la vista: Bellesa, esveltesa i Tecnologia. Aquest model és el més indicat per a clients que necessiten un model que els ofereixi funcionalitat a través de components electrònics d\'última generació i vulguin donar un toc de distinció a l\'entorn en què s\'ubiquen.
Totem TK-700 des de 40\'\' fins 55\'\': Tòtem per interior. Possibilitat d\'Instal·lar Pantalles ELO IDS o HYUNDAI
Totem TK-700 des de 40\'\' fins 55\'\'


Tòtem per interior. Possibilitat d\'Instal·lar Pantalles ELO IDS o HYUNDAI
ART-W Quiosc multimèdia per a paret: Sèrie Wall (Paret): El model de paret Sèrie ART-W està pensat especialment per a aquells entorns on el client disposa de poc espai i desitja un quiosc amb plena funcionalitat, discret i elegant. Capaç d'integrar els components electrònics més comuns per poder oferir un servei íntegre als seus usuaris.
ART-W Quiosc multimèdia per a paret


Sèrie Wall (Paret): El model de paret Sèrie ART-W està pensat especialment per a aquells entorns on el client disposa de poc espai i desitja un quiosc amb plena funcionalitat, discret i elegant. Capaç d'integrar els components electrònics més comuns per poder oferir un servei íntegre als seus usuaris.