Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

PUNT D'INFORMACIÓ - QUIOSC DIGITAL MULTIMÈDIA - TÒTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI

Punt d'Informació Multimèdia :: Quiosc Digital :: Totem informatiu :: Digital Signage

PUNT D'INFORMACIÓ - QUIOSC DIGITAL MULTIMÈDIA - TÒTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI :: Distribuïm punts d'informació, aparador tàctil, quiosc tàctil, punts d'informació multimèdia, quiosc multimèdia, quiosc digital, quioscos multimèdia, tòtem informatiu, tòtem multimèdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

El seu distribuïdor de PUNT D'INFORMACIÓ i TÒTEM

Distribuïm punts d'informació, aparador tàctil, quiosc tàctil, punts d'informació multimèdia, quiosc multimèdia, quiosc digital, quioscos multimèdia, tòtem informatiu, tòtem multimèdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

Punts d'informació Interior (indoor)

ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''

ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''
ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''
ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''
ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''
ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''
Disseny i tecnologia: Model sèrie S, un dels productes més demandats pels nostres clients per unes característiques que salten a la vista: Bellesa, esveltesa i Tecnologia. Aquest model és el més indicat per a clients que necessiten un model que els ofereixi funcionalitat a través de components electrònics d'última generació i vulguin donar un toc de distinció a l'entorn en què s'ubiquen.

Esveltesa i resistència:

Gràcies al disseny del model S podem gaudir d'un terminal que ocupa molt poc espai, és possible ubicar-lo pràcticament en qualsevol lloc. A més està realitzat en xapa d'acer galvanitzat que li dota una alta resistència a cops o canvis de temperatura.

Components
El model S està pensat per a integrar els components més sol.licitats per als punts d'informació com a pantalla de 17-19 "pot incorporar lector de targeta, equip informàtic, etc. El que es converteix en una opció molt atractiva quan el client no necessita un gran nombre de components.

Easy ON
És necessari obrir el terminal per fer les connexions o actualitzar el sistema? Oblidi's d'aquests inconvenients, amb la tecnologia Easy ON vostè només haurà de connectar el cable elèctric a la part posterior i / o de xarxa o us cal actualitzar el sistema simplement connectant un dispositiu USB des de l'exterior, ¡Comença a funcionar!

Personalització:
Pot crear seu propi terminal personalitzant de la manera que més li agradi. Podrà escollir el tipus de components, el color del terminal i vinil amb logotips, marques, etc.

Pes aproximat: 50Kg.


+INFO:

Formulari de contacte:

Ref: ART-S. PUNT D'INFORMACIÓ PER INTERIORS 17'' O 19''

Nom: Cognoms:
Empresa: Adreça:
C.P.: Població:
Província: Telèfon:
E-mail:    
Consulta:
CAPTCHA ANTISPAM:
 
He llegit i accepto la politica de privacitat