Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

PUNT D'INFORMACIÓ - QUIOSC DIGITAL MULTIMÈDIA - TÒTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI

Punt d'Informació Multimèdia :: Quiosc Digital :: Totem informatiu :: Digital Signage

PUNT D'INFORMACIÓ - QUIOSC DIGITAL MULTIMÈDIA - TÒTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI :: Distribuïm punts d'informació, aparador tàctil, quiosc tàctil, punts d'informació multimèdia, quiosc multimèdia, quiosc digital, quioscos multimèdia, tòtem informatiu, tòtem multimèdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

El seu distribuïdor de PUNT D'INFORMACIÓ i TÒTEM

Distribuïm punts d'informació, aparador tàctil, quiosc tàctil, punts d'informació multimèdia, quiosc multimèdia, quiosc digital, quioscos multimèdia, tòtem informatiu, tòtem multimèdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

Punts d'informació Interior (indoor)

ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU

ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU
ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU
ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU
ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU
ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU
Presència: El model Sèrie G és l'opció deluxe per oferir qualsevol tipus de servei cridant l'atenció de l'usuari pel seu gran format i l'impressionant arquitectura provocant en l'usuari noves experiències en l'ús. És ideal per a qualsevol tipus d'aplicació serveis de publicitat, compres, turisme, cartelleria digital, etc.

Pantalla:
El gran format de pantalla per al qual està pensat, des de 26 "fins a 42", tàctil o no tàctil, sempre acompanyat d'una targeta gràfica de vídeo adequada per assolir la resolució gràfica òptima.

Personalització:
Pot crear el seu propi terminal personalitzant de la manera que més li agradi. Podrà escollir el tipus de components, el color del terminal i vinil amb logotips, marques, etc.

easy ON:
És necessari obrir el terminal per fer les connexions o actualitzar el sistema? Oblidi's d'aquests inconvenients, amb la tecnologia Easy ON vostè només haurà de connectar el cable elèctric a la part posterior i / o de xarxa o us cal actualitzar el sistema simplement connectant un dispositiu USB des de l'exterior, ¡Comença a funcionar!

Components:
A més de la possibilitat d'incorporar monitors de gran format és possible complementar encara més les seves funcions a través de la integració dels components electrònics més utilitzats com a lector de banda magnètica, lector de microxip, micròfon, sensor de presència, etc. de manera que podrà elevar el valor dels serveis oferts als seus clients.

Pes aproximat: 83Kg.


+INFO:

Formulari de contacte:

Ref: ART-G 32'' TOTEM DIGITAL MULTIMÈDIA INFORMATIU

Nom: Cognoms:
Empresa: Adreça:
C.P.: Població:
Província: Telèfon:
E-mail:    
Consulta:
CAPTCHA ANTISPAM:
 
He llegit i accepto la politica de privacitat