Solicitamos su permiso para obtener datos estadÝsticos de su navegaciˇn en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si contin˙a navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Mßs informaciˇn

PUNT D'INFORMACIË - QUIOSC DIGITAL MULTIM╚DIA - TĎTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI

Punt d'Informaciˇ MultimŔdia :: Quiosc Digital :: Totem informatiu :: Digital Signage

PUNT D'INFORMACIË - QUIOSC DIGITAL MULTIM╚DIA - TĎTEM INFORMATIU - OPPI - MUPI :: Distribu´m punts d'informaciˇ, aparador tÓctil, quiosc tÓctil, punts d'informaciˇ multimŔdia, quiosc multimŔdia, quiosc digital, quioscos multimŔdia, t˛tem informatiu, t˛tem multimŔdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

El seu distribu´dor de PUNT D'INFORMACIË i TĎTEM

Distribu´m punts d'informaciˇ, aparador tÓctil, quiosc tÓctil, punts d'informaciˇ multimŔdia, quiosc multimŔdia, quiosc digital, quioscos multimŔdia, t˛tem informatiu, t˛tem multimŔdia, digital signage, OPPI, MUPI, ...

PUNTS D'INFORMACIÓ I TÒTEMS PER A FIRES I CONGRESSOS

PUNTS D'INFORMACIÓ I TÒTEMS PER A FIRES I CONGRESSOS

.
En una fira, el que volem aconseguir és mostrar els nostres productes d'una manera àgil, fàcil i còmoda als nostres clients, i alhora atreure la seva atenció i fer-los participar.

Els punts d'informació o quioscos multimèdia faciliten enormement aquesta necessitat.

Alguns models poden ser retolats per integrar el punt d'informació amb la imatge de l'empresa, marca o l'estand, o contenir publicitat impresa a la part davantera.

També poden ser equipats amb altaveus per captar l'atenció dels visitants o mostrar L'àudio d'un vídeo.

Per fer participar al públic, també poden ser tàctils o equipats amb impressores que podrien facilitar, per exemple, números de sorteigs als participants que facin ús del mateix, etc ... La imaginació del seu ús és l'únic límit de les aplicacions possibles.

Existeixen filtres de privacitat en cas de necessitat perquè la persona acompanyant no pugui veure el contingut del monitor i sigui únicament la persona que està davant del mateix la que vegi el contingut.

Els continguts poden ser administrats remotament o localment per l'empresa i poden ser simplement per emetre vídeos o imatges, poden tenir teclat per recopilar dades dels nostres clients, pantalla tàctil o ambdós.

Les mateixes fires es poden beneficiar del seu ús, a manera d'indicadors 'vostè està aquí' dinàmics. Es poden ensenyar els pavellons, buscar una empresa a la fira i indicar on és, imprimint també un full amb les indicacions, conferències indicant l'hora i lloc, informació de la fira, esdeveniments de la ciutat, hotels, bars i restaurants, ...

Podem vendre els punts d'informació a la seva empresa. També poden ser llogats directament a nosaltres o fins i tot es podrien llogar a les pròpies fires o palaus de congressos durant els esdeveniments.

Consulti'ns sense compromís